söndag 25 september 2011

Babysim + lite till

Idag var det dags för babysim igen... Vi har kämpat på med det men Molly tycker inte riktigt att det är en hit... Idag trodde jag att det skulle gå bra för hon hade både sovit och ätit bra men icke. Det är inte riktigt hennes grej, lite läskigt tror jag. Vi kommer ändå att gå klart kursen, åker dit och badar och mÿser lite så får vi se om det släpper.

När vi kom hem så var både jag och Molly hungriga. Pappa E hade gjort god omelett med svamp, bacon och lök i! Molly fick dock torsk, potatis och morötter :)

Senare kom farmor och farfar på besök och fikabröd hade dom med sig i from av bullar och äppelpaj! Dom har lärt sig att det finns dåligt med fikabröd i detta hem... Molly matades av farmor och busade massor med farfar! Avslutade med en kvällspromenad med vovvarna innan dom fro hem.

När dom åkt blev det flaska, tandborstning och hopp i säng. Nu kan man säga att jag har slutat att amma helt, riktigt riktigt skönt faktiskt men kan sakna det lite också. Det är ju liksom en milstolpe som tyder på att hon blivit så stor, så snabbt. Ibland vill man bara stanna upp, bebistiden bara försvinner!

Här kommer också en liten bild på Molly i nya bilstolen!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar