lördag 5 november 2011

Matvägran

Ja vad säger man? Trodde inte att man kunde känna sig så frustrerad över att ens avkomma inte vill äta mat. Hon lever bara på välling känns det som. Hon äter ca 4-5 skedar varje gång och sedan vill hon bara ha flaskan. Tur hon dricker välling i alla fall. Vad ska man hitta på? Tips någon?

Igår åkte vi hem till Mollys farmor och farfar på förmiddagen och fikade och mös. Farfar hade ju fyllt år! Grattis farfar! Efter det åkte vi hem och mötte upp mormor och morfar som kom från Avesta. Dom hade visst varit och shoppat på Haglöfs outlet som har 40-60% rea på allt i butiken. När dom åkt hem så hoppade vi också in i bilen och åkte på en liten tripp dit, handlade dock inget förutom mat på Willys! Sedan hem och fredagsmös lite med hamburgare och ostbågar!

Idag har Mollys nya rum tapetseras, blir kanonfint! Nästa vecka så är det en liten tös som får flytta in i eget rum :) Ska bli så mysigt att kunna titta på tv i sovrummet igen! Vardagslyx kallas det.

Efter en skön morgonpromenad och lite hemmamys så var vi bjudna på middag hos Mollys mormor och morfar. Dillkött blev det, sådan mat som jag inte riktigt tar mig tid att laga själv. Supergott!

Snart vidare till kyrkogården för att tända ljus!

Mycket mor- coh farföräldrar blir det på helgerna!

Annars då? Molly kan säga titta och tacka tack (tata) Lärde sig vinka i förrgår och hittar numera tavlan, vovven och lampan! Krypa kan vi inte än men hon börjar på något sätt att ta sig runt men jag kan inte riktigt säga hur hon gör men förflyttar sig gör hon!

4 kommentarer:

  1. Tiden går så fort!
    Det kommer ju bara vissla till så kommer Molly prata på till tusen om allt!

    Mysigt och kul för Molly att få träffa sina mor och farföräldrar så mycket!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Det där med mat... Jag trodde aldrig att något kunde få mig så stressad, men matvägrän är det värsta!!! Det finns inte många tips, låt henne äta välling! Skippa mellanmål, fast hon e kanske lite för liten för det än? Prova att ge mat på andra platser än i köket, sätt henne på en filt med leksaker runt henne. Det där med bordsskick lär hon sig ändå :) du kan även prova i badet :))

    SvaraRadera
  3. Tack för besöket. Längtar efter er så snart bilen svängt om hörnet på Staafgatan.
    FoF

    SvaraRadera
  4. Lät som att ni haft en finfin dag!! =) Lilla Molly då! Men håller med "San" att ge henne mat på andra ställen, kanske sätta hennes stol bara vid soffan i vardagsrummet! =) Vi brukar ge Wilma mat där ibland när vi äter.. kanske också blir påverkad om ni äter samtidigt? =) Vi måste ses snart, känns som att flickorna växer och växer hela tiden! =) Man hinner inte med! OCH JAG VILL SE HENNES RUM!! LOVE TAPETERNA! Wilma är mäkta avundsjuk! ;) Ha det gott! KRAM

    SvaraRadera