onsdag 16 november 2011

Jahapp så kör vi en sväng till då...

Varför trodde jag att Molly äntligen skulle bli frisk?? Hur kan man tro det? Igår började näsan åter rinna och hostan kom som ett brev på posten... Jag orkar inte och framförallt, stackars stackars Molly! Näsan rinner och tårarna rinner från två små röda ögon och hostarn gör så att hon kräks ofta... I morse kräktes hon nog 5-6 gånger i rad efter morgonvällingen så hela flaskan kom upp. Stackars liten...

Vi skulle ju ha åkt till Sala och lämnat in bilen för en liten koll då det är något konstigt ljud... Känns bra det här! ;o) Meeen vi får helt enkelt ta en annan dag då Molly inte är lika risig. Skulle ju ha lekt med Wilma och Louise under tiden och det passar ju inte så bra...

Vi tog iaf en härlig morgonpromenad hela familjen, jätteskönt väder, friskt och gott! Molly älskar att åka vagn och riktigt nerbäddad blev hon i åkpåsen! Somnade som en stock.

Nu sover hon igen så här sitter jag och andas ut! See ya!

2 kommentarer:

  1. Stackars, stackars lilla söta Molly. Om man bara kunde byta med den lilla tösen. Nu är hon nog immun mot förkylningar en tid framåt.
    Krama om henne från F o F

    SvaraRadera
  2. Stackars, stackars lilla söta Molly. Om man bara kunde byta med den lilla tösen. Nu är hon nog immun mot förkylningar en tid framåt.
    Krama om henne från F o F

    SvaraRadera