måndag 7 november 2011

Hämtat vagn bl.a....

Jepp, i morse bar det av mot Tärnsjö och Erics svägerskas syster.... Eller Erics brors svägerska :) krångligt det där men i alla fall, tack snälla snälla Susanne för vagnen! Eric håller nu på och kollar däcken. Tack också för god lunch och fika!

Efter tärnsjö blev det Sala och sista gången på babysimmet. Det var bara jag Molly och instruktören! Lite tråkigt men men...

Sedan handla, posta lite barnkläder (sålt på tradera) och sedan fick Molly middag hos farmor och farfar och vi fikade.

Helt slut när vi väl kom hem men ändå sååå roligt. Mollys rum är nämligen helt färdigrenoverat nu! Blev verkligen jättebra! I morgon får hon nog flytta in där!

2 kommentarer:

  1. Tack för besöket idag. Det var ingen vidare middag som vi kunde locka med. Molly blir bara roligare och sötare för varje gång vi ser henne. Hur skall det sluta? Hon kan ju bli uppäten sötnosen.
    FoF

    SvaraRadera
  2. Det var bara roligt att ha er här! Fler gånger tycker jag! Imorrn ska jag hämta min nya bil!!! Så då kommer vi snart på besök! Ska bli spännande å se mollys rum! Hoppas ni får ordning på vagnen och att den går att tvätta ren! (skäms lite över att lämna iväg en så skitig vagn) kram till er hela lilla familjen!

    SvaraRadera