torsdag 12 januari 2012

Älskade unge!

Morgonen började kl 06.00 idag, skruttan ville ej somna om då :/ Sedan var det en del gnäll på fm för hon var ju trött...Somnade igen ca kl 10.00 och sov en sisådär 1 tim och 20 min. Sedan fick hon lite lunch och blev som en ny unge! Glad, gosig, lekfull! Hon har lärt sig att gosa och pussas på uppmaning nu. Även ruska på huvudet :) Om jag säger "gosa med kaizer" så gör hon det! Hon fattar vad man säger! Så häftigt :) Säger man "klappa fint" så klappar hon fint :)

Efter lunch rastade vi hundarna och åkte in till Sala och öppna förskolan. Det var kul! Första gången vi åkte dit faktiskt, har inte varit i Sala förut, endast Västerås. Kul att åka dit nu när Molly kan krypa dit hon vill! Vi åkte rutschkana, fikade och sjöng! Hon kröp också fram till alla andra barn, inte blyg alls! Min stora duktiga tjej!

Väl hemma igen fick hon middag. Det är så roligt för hon har börjat äta bättre och bättre och idag åt hon min hemlagade pastagratäng! Jättekul! Det har bara varit burkarna som har dugit åt fröken men  nu börjar hon som sagt äta bättre och bättre. Love it!

Ikväll badade vi tillsammans i stora badkaret, gillades! Sedan var Molly helt slut och somnade 18.30 :)

Älskade unge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar